Barion Pixel

Ha megtetszett valamelyik játékcsomag, és szeretnéd megvásárolni, egyszerűen csak kövesd az alábbi leírást!

Ha valamelyik játékcsomag felkeltette az érdeklődésedet, kattints rá, hogy részletesebben is olvashass róla!  A leírás mellett mindig több képet is találsz a letölthető oldalakról. Ezeken nem mindig szerepel az összes kinyomtatható oldal, de a nagy részük igen. Az alábbi, Őszi falevelek játékcsomagnál a barna hátterű képeken látod azokat a játékokat, feladatlapokat, amelyeket el tudsz készíteni, ha megvásárolod a játékcsomagot.

 

 

Ha megtetszett és szeretnéd megvásárolni, kattints a “Kosárba teszem” gombra!

 

Ekkor egy megjelenő felirat jelzi, hogy a kiválasztott játékcsomag a bevásárló kosaradba került. 

 

 

A “Kosár” feliratra kattintva láthatod a vásárlás részleteit.

Ha kupon kedvezménnyel vásárolsz, itt tudod beírni a kupon kódot.

 

Ha befejezted a vásárlást, kattints a “Tovább a pénztárhoz” feliratra!

 

Az ezután megjelenő oldalon kell megadnod a számlázási adatokat. Mivel minden vásárláshoz szükséges számlát kiállítani, ahhoz pedig kellenek a számlázási adatok, ezt a lépést nem tudod kikerülni. Az itt megadott adatok azonban sosem kerülnek senki más birtokába, mint azt az adatkezelési szabályzatban is olvasható.

 

 

Cég, vállalkozás, óvoda nevére jelenleg nem tudok számlát kiállítani, csak magánszemély részére! Kérlek, a vásárlás során ezt vedd figyelembe!

Az e-mail cím kitöltésére nagyon ügyelj, hiszen az oldalak letöltési linkjét is ide fogom küldeni. Ha ez helytelen, nem fog célba érni az üzenet. (Ha fizetés után 1 napon belül nincs a postafiókodban a játékcsomagok letöltési linkje, mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot!)

A telefonszámodat csak biztonsági okokból kérem, például a fenti esetben lehet segítségünkre.

Az általad megadott adatok fognak szerepelni a számlán.

Ha lejjebb görgetsz, láthatod a vásárlásod részleteit. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni!

 

 

Ha a bankkártyás fizetést választod, automatikusan átirányít a rendszer a Barion Payment Zrt. fizetési felületére, ahol a bankkártya adataidat tudod megadni. Ha van Barion tárcád, az ott lévő összeggel is fizethetsz.

Ha a banki átutalást választod, a megrendelésed elküldése után látni fogod az utaláshoz szükséges adatokat.

Választhatod a Pay Pal fizetési lehetőséget is. Ha van Pay Pal számlád és arról szeretnéd kiegyenlíteni a vásárlást, akkor egyszerűen csak kattints a „Tovább a PayPalhoz” gombra – így a PayPal felületére jutsz, ahol meg kell adnod a PayPal számlához tartozó adataidat (e-mail cím, jelszó).

Miután a fizetési módok valamelyikével megvásároltad az általad kiválasztott játékcsomagokat, azok letöltési linkjét és az elektronikus számlát egy e-mailben fogod megkapni. 

A letöltési linkre kattintva egy összefűzött oldalakból álló PDF dokumentum fog letöltődni a számítógépedre, amely tartalmazza a játékok, feladatok részletes leírását, az elkészítési útmutatót és a bármennyiszer kinyomtatható oldalakat is.

Ezután csak mentsd el a saját gépedre a játékcsomagot (Fájl – mentés, másként…lehetőséggel) és bármikor bármelyik oldalt szabadon nyomtathatod bármennyi példányban.

Maradt még kérdésed? Tedd fel itt, hozzászólásként!