Barion Pixel

Ha megtetszett valamelyik játékcsomag, és szeretnéd megvásárolni, egyszerűen csak kövesd az alábbi leírást!

Ha valamelyik játékcsomag felkeltette az érdeklődésedet, kattints rá, hogy részletesebben is olvashass róla!  A leírás mellett mindig több képet is találsz a letölthető oldalakról. Ezeken nem mindig szerepel az összes kinyomtatható oldal, de a nagy részük igen. Az alábbi, Őszi falevelek játékcsomagnál a barna hátterű képeken látod azokat a játékokat, feladatlapokat, amelyeket el tudsz készíteni, ha megvásárolod a játékcsomagot.

 

Ha megtetszett és szeretnéd megvásárolni, kattints a “Kosárba teszem” gombra!

Ekkor egy megjelenő felirat jelzi, hogy a kiválasztott játékcsomag a bevásárló kosaradba került. 

 

 

A “Kosár” feliratra kattintva láthatod a vásárlás részleteit.

Ha kupon kedvezménnyel vásárolsz, itt tudod beírni a kupon kódot.

 

Ha befejezted a vásárlást, kattints a “Tovább a pénztárhoz” feliratra!

 

Az ezután megjelenő oldalon kell megadnod a számlázási adatokat. Mivel minden vásárláshoz szükséges számlát kiállítani, ahhoz pedig kellenek a számlázási adatok, ezt a lépést nem tudod kikerülni. Az itt megadott adatok azonban sosem kerülnek senki más birtokába, mint azt az adatkezelési szabályzatban is olvasható.

 

Ha cég, vállalkozás, óvoda nevére szeretnél számlát kérni, a “cégnév” sorban megadhatod a pontos nevet.

Az e-mail cím kitöltésére nagyon ügyelj, hiszen az oldalak letöltési linkjét is ide fogom küldeni. Ha ez helytelen, nem fog célba érni az üzenet. (Ha fizetés után 3 napon belül nincs a postafiókodban a játékcsomagok letöltési linkje, mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot!)

A telefonszámodat csak biztonsági okokból kérem, például a fenti esetben lehet segítségünkre.

Az általad megadott adatok fognak szerepelni a számlán.

Ha lejjebb görgetsz, láthatod a vásárlásod részleteit. Válaszd ki, milyen módon szeretnél fizetni!

 

 

Ha a bankkártyás fizetést választod, automatikusan átirányít a rendszer a Barion Payment Zrt. fizetési felületére, ahol a bankkártya adataidat tudod megadni. Ha van Barion tárcád, az ott lévő összeggel is fizethetsz.

Ha a banki átutalást választod, a megrendelésed elküldése után látni fogod az utaláshoz szükséges adatokat.

Választhatod a Pay Pal fizetési lehetőséget is. Ha van Pay Pal számlád és arról szeretnéd kiegyenlíteni a vásárlást, akkor egyszerűen csak kattints a “Tovább a PayPalhoz” gombra – így a PayPal felületére jutsz, ahol meg kell adnod a PayPal számlához tartozó adataidat (e-mail cím, jelszó).

Miután a fizetési módok valamelyikével megvásároltad az általad kiválasztott játékcsomagokat, azok letöltési linkjét és az elektronikus számlát egy e-mailben fogod megkapni. 

A letöltési linkre kattintva egy összefűzött oldalakból álló PDF dokumentum fog letöltődni a számítógépedre, amely tartalmazza a játékok, feladatok részletes leírását, az elkészítési útmutatót és a bármennyiszer kinyomtatható oldalakat is.

Ezután csak mentsd el a saját gépedre a játékcsomagot (Fájl – mentés, másként…lehetőséggel) és bármikor bármelyik oldalt szabadon nyomtathatod bármennyi példányban.

Maradt még kérdésed? Tedd fel itt, hozzászólásként!