Betlehemi játékcsomag

2 190 Ft

Letölthető, nyomtatható karácsonyi ovis feladatok és képek a betlehemi történet elmeséléséhez. Ebben a játékcsomagban 22 letölthető PDF oldalt találsz, amelyeket otthon tudsz kinyomtatni. A 22 oldalon kívül megtalálod a játékok leírását is.

2018 november 18-ig kedvezményes áron tudod megvásárolni a többi téli játékcsomaggal együtt! Nézd meg az ajánlatot itt!

Olvasd el, miben tud neked segíteni egy letölthető, otthon kinyomtatható ovis játékcsomag.

Leírás

Karácsonyhoz közeledve az egyik legjobb elfoglaltság lehet, ha megismerkedtek a kis Jézus születésének történetével. Ebben a játékcsomagban nem csak karácsonyi ovis feladatok, hanem képek is találhatók a betlehemi történethez, melyeket kinyomtatva még szemléletesebbé teheted a mesét. A fekete-fehér oldalakat használhatjátok színezőként.

A történet után vár rátok sok játékos feladat, melynek főszereplői mind-mind a betlehemi történethez kapcsolódnak. A feladatok, játékok segítik az irányok síkban történő felismerését, a vonalvezetést, a számlálás, összeadás, párosítás, vizuális észlelés, valamint a logikai gondolkodás képességének fejlődését.

Ebben a játékcsomagban 22 letölthető PDF oldalt találsz, amelyeket otthon tudsz kinyomtatni. A 22 oldalon kívül megtalálod a játékok leírását is.

Megvásárolhatod kedvezőbb áron a többi téli játékcsomaggal együtt is! Nézd meg az ajánlatot itt!

Olvasd el, miben tud neked segíteni egy letölthető, otthon kinyomtatható ovis játékcsomag.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Betlehemi játékcsomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Érdekelhetnek még…