Barion Pixel

Júniusi feladatlapok

3 690 Ft

A forró nyári napokon néha muszáj behúzódni a hűvös szobába, no és akadnak esős napok is, amikor akár játékos feladatokkal is múlathatjátok az időt! A nyári ovis feladatlapok 25 letölthető feladatlapot tartalmaz.

A júniusi feladatlapokon mindent megtaláltok, ami az adott hónaphoz kapcsolódik: fagyi, cseresznye, virágok, pillangók, halacskák és sok más kedves ábra, amelyek mind a nyarat idézik. A feladatlapok ezúttal fekete-fehérben készültek, így egyszerűen nyomtathatók, fénymásolhatók és használhatók bekarikázós, színezős, vonalhúzó, számolgatós feladatokként.

Tedd a kosárba, mentsd el a számítógépedre és nyomtasd ahányszor csak akarod, olyan méretben amilyenben szeretnéd! Ugye, milyen könnyű lesz jövő nyárra is eltenni? Hiszen nem telik be, nem szakad el, hanem újra és újra felhasználható!

A feladatlapok nemcsak jó szórakozást jelentenek a gyerekeknek, hanem észrevétlenül sok-sok képesség fejlődését is segítik, mint például a vizuális észlelés, sorozatalkotás, számlálás, párosítás, szem-kéz koordináció, logikai gondolkodás, bal-jobb irányok ismerete.

Ez a feladatlap csomag 25 letölthető feladatlapot tartalmaz PDF formátumban, amelyek letöltési linkjét vásárlás után emailben fogod megkapni. Kattints, töltsd le, nyomtasd és játssz!

Itt találsz segítséget a vásárláshoz.

Olvasd el, miben tud neked segíteni egy letölthető, otthon kinyomtatható ovis játékcsomag.

Itt pedig az elkészítéshez olvashatsz hasznos ötleteket!

Leírás

Nyári ovis feladatlapok – töltsd le, nyomtasd ki és játssz! A júniusi feladatlapokon mindent megtaláltok, ami az adott hónaphoz kapcsolódik.

A feladatlapok nemcsak jó szórakozást jelentenek a gyerekeknek, hanem észrevétlenül sok-sok képesség fejlődését is segítik.

Itt találsz segítséget a vásárláshoz.

Olvasd el, miben tud neked segíteni egy letölthető, otthon kinyomtatható ovis játékcsomag.

Itt pedig az elkészítéshez olvashatsz hasznos ötleteket!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Júniusi feladatlapok” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .