Barion Pixel

Nyomtatható foglalkoztató az almáról: Alma-könyv.

Ha az elmúlt napokban, hetekben sorra vettétek a bejegyzésekben található játékokat, amelyek az őszi gyümölcsökhöz kapcsolódtak, akkor a gyerekek már alaposan megismerhették az alma tulajdonságait. Valós tapasztalataik, élményeik vannak a formájáról, színéről, ízéről, illatáról, méretéről, súlyáról, arról, hogy „mi fán terem?”. Ezeket az ismereteket összefoglalhatjátok egy kicsi, feladatokat tartalmazó könyvecske formájában. Töltsd le,nyomtasd ki és kezdődhet a játék!

A letölthető könyvecske alma formájú.

Miután kinyomtattad, vágd ki az almákat, amelyek tartalmazzák a különböző feladatokat! A címlap után tetszőleges sorrendben tűzheted össze a lapokat. A gyerekek ki is színezhetik az egyes oldalakat, miután megoldották a feladatokat. Nézd meg az alábbi képet, amiből megtudod, milyen feladatokat tartalmaz a foglalkoztató. Ha tetszett és szeretnéd letölteni, kattints az alatta lévő sorokra!

Nyomtatható foglalkoztató az almáról

Címlap letöltése

1. oldal letöltése

2. oldal letöltése

3. oldal letöltése

4. oldal letöltése

5. oldal letöltése

6. oldal letöltése

7. oldal letöltése

8. oldal letöltése

9. oldal letöltése

10. oldal letöltése

11. oldal letöltése

Nézd meg az őszi gyümölcsökkel kapcsolatos

összes ötletet!

Ugye tudod, hogy a gyermeked számára a veled való kapcsolat pótolhatatlan és nagyon nagyon fontos?

A gyerekekkel való meghitt, szoros kapcsolat egyik legnagyszerűbb eszköze a játék!

Ehhez nyújt segítséget számodra az oldalon található sok-sok játékötlet.

A közös játék révén ráadásul te is egy varázslatos világba csöppensz, ahol ellazulhatsz, kikapcsolódhatsz, és világossá válik számodra, hogy semmi sem olyan fontos, mint együtt lenni! 

Kérd a 10 hetes játéktipp sorozatot és próbáld ki a gyermekedhez való kapcsolódás legegyszerűbb, legélvezetesebb formáját!

Közös játék 10 héten át!