Készíts játékokat

kisgyermekednek

pillanatok

alatt!

Nyári játéktár

Gyors, egyszerű ötletek a nyári mindennapokra: közös játékhoz és egyéni időtöltéshez 3-7 éveseknek.

A nyári játéktár ötletei között mindig találsz valami jó tippet, amellyel nem csak jól fogtok szórakozni, hanem gyermeked képességei is fejlődnek.

Nézd meg ide kattintva, milyen játékok várnak rád a Nyári játéktárban!

Kérheted az előfizetést egy-, kettő, vagy három hónapra is! 1 hónapos előfizetés esetén 30 napig, 2 hónapos előfiizetés esetén 60 napig, 3 hónap esetén 90 napig férsz hozzá a Nyári Játéktár összes tartalmához!

 

Letölthető játékok

Percek alatt készíthettek sokáig használható játékokat, melyeket könnyen magatokkal vihettek akár nyaralásra, utazásra is!

Játékmappa

Nyomtatható játék a legkisebb ovisoknak is. Egyszerűen rakosgatható, sokszor felhasználható játék. Nézd meg itt, ha még nem ismered!

Játék sablonok

Különböző kiegészítőkkel használható játékötlet-sablonok, melyeket például pálcikákkal, gombokkal, gyurmával tudtok használni.

Játékötletek

Egyszerűen megvalósítható játéktippek a közös időtöltéshez, hogy feledhetetlen pillanatokkal teli legyen ez a nyár!

Kreatív sablonok

Sablonok kreatív alkotásokhoz, melyeket a gyerekekkel együtt, egyszerűen elkészíthettek!.

Feladatlapok

Főként az iskolába készülő ovisoknak, szigorúan a sok-sok kinti játék, strandolás, kirándulás után 🙂 , vagy rossz idő esetén.

Nézd, mennyi minden lesz a tiéd! 

 

 

 

 

Tudj meg többet a játéktárról! 

 

 

Varázsolj gyorsan érdekes játékeszközöket – töltsd le, nyomtasd ki!

 

 

Játék közben megfigyelheted, mi az, amit lelkesen, örömmel csinál gyermeked, mely tevékenységekkel akad nehézsége. Így segítheted őt abban, hogy sokoldalúan fejlődjön, és odafigyelhetsz az esetleges problémákra is.

 

Teljen a nyár unatkozás nélkül!

 

 

Jól jönnek néha az új ötletek, melyekkel új lendületet vihettek a közös együttlétekbe! A sok-sok közös perc és élmény kisgyermeked érzelmi biztonságát alapozza meg. A közös játékokra mindig emlékezni fog, hidd el!

 

Nyisd ki számára a világot!

 

 

Kisgyermeked a te segítségeddel ismerkedik a világgal. Fedezzétek fel együtt, mennyi érdekességet, mennyi izgalmas újdonságot rejt a körülöttünk levő világ.  Színek, formák, számok, tárgyak, élőlények…mindezek megismeréséhez a legjobb módszer a játék.

 

KÉRDEZZ!

Mit jelent az, hogy előfizetés?

Hasonlóan a magazinok előfizetéséhez, a Nyári Játéktár előfizetése esetén is folyamatosan újabb tartalmakat kapsz.  Az ötleteket, nyomtatható játékokat, sablonokat letöltheted, elmentheted a számítógépedre. Így az előfizetésed lejárta után is ugyanúgy tudod majd használni. 

Pontosan mennyi játékhoz kapok hozzáférést?

A Nyári Játéktár felületére folyamatosan, hetente több alkalommal érkeznek az új ötletek, melyekhez mindaddig hozzáférést kapsz, amíg az előfizetési időd le nem jár. Itt tudod megnézni az elérhető játékokat.

Milyen életkorú gyerekeknek szólnak az ötletek?

Az ötletek 3-7 éves gyerekeknek szólnak. Az egyes tevékenységeknél megtalálod az ajánlott életkort, illetve javaslatot kapsz könnyebb és nehezebb változatra is. Kisebbeknek természetesen több segítségre, odafigyelésre van szüksége.  

Hogyan tudok fizetni?

A PayPal biztonságos felületén tudsz fizetni bankkártyával, vagy PayPal egyenleged segítségével.

Mi történik az előfizetés után?

Az előfizetési összeg beérkezése után egy emailt fogsz kapni, amely egy jelszót tartalmaz. Ezzel a jelszóval tudsz majd belépni a Nyári Játéktár felületére, ahol az összes letölthető játékhoz és más játékötletekhez is hozzáférést kapsz.

Mi történik, ha lejár az előfizetésem?

Az előfizetési időszak lejárta után nem tudsz belépni a játéktár felületére. Az addig elmentett játékaidat, feladatlapjaidat természetesen továbbra is használhatod. Az újabb tartalmakhoz azonban csak újabb előfizetéssel juthatsz hozzá.

 

Készen állsz a játékokkal teli nyárra?

Kezdd el most!

Válaszd ki, melyik előfizetés lesz

számodra a megfelelő!

Előfizetés 1 hónapra

Ha ezt a lehetőséget  választod, 30 napon keresztül érheted el a Nyári játéktár felületét és ez idő alatt korlátlanul , olvashatod, letöltheted és elmentheted az összes játékot és ötletet. 30 nap után az előfizetésed automatikusan megszűnik. 

3900 Ft

Előfizetés 2 hónapra

Ha ezt a lehetőséget választod, 60 napon keresztül érheted el a Nyári játéktár felületét és ez idő alatt korlátlanul olvashatod, letöltheted és elmentheted az összes játékot és ötletet. 60 nap után az előfizetésed automatikusan megszűnik.

6900 Ft

Előfizetés 3 hónapra

Ha ezt a lehetőséget választod, 90 napon keresztül érheted el a Nyári játéktár felületét és ez idő alatt korlátlanul olvashatod, letöltheted és elmentheted az összes játékot és ötletet. 90 nap után az előfizetésed automatikusan megszűnik.

9900 Ft

PayPal fizetéshez kattints a PayPal gombra! Bankkártyás fizetéshez kattints a bankkártyákra!

További kérdésem van