Barion Pixel
Ismét az újrahasznosítás jegyében készülünk a Halloween-re! Íme még egy szellemes ötlet! Ha van otthon üres öblítős, vagy mosószeres flakonod, húzd rá egy seprűnyélre és kevés hozzávalóból nagyszerű szellemes dekorációt készíthetsz. Felállíthatod a bejárati ajtó mellé, vagy akár a tököket is őrizheti a kertben!

Íme a hozzávalók. Az öblítős flakonon kívül valamilyen maradék fehér anyag (például elszakadt, lyukas lepedő darabja), nagyobb gombok, kevés rafia, vagy madzag szükségesek hozzá.

 

 

A fehér anyagot egyszerűen húzd rá a flakonra és alul kösd össze. Jelöld be a szemek, orr és száj helyét, aztán vedd le az anyagot és varrd fel a gombokat. Ha kész a szellem-arcocska, kötözd vissza!

 

 

Aztán egyszerűen húzd rá a flakont egy seprűnyélre…

 

 

…vagy akár egy igazi seprűre! Beszúrhatod egy nagyobb méretű virágládába, vagy kaspóba is, hogy szép egyenesen álljon!

Gyorsan elkészült, igaz?

 

 

A gyerekekkel való tartalmas együttléthez nagyszerűen használhatod a letölthető, kinyomtatható ovis feladatlapokat, játékokat is a Halloween játékcsomagból:

 

Készítsd el a legismertebb őszi mesék bábjait!

🍁Móricz Zsigmond Iciri piciri

🍁 Csukás István: Sün Balázs

🍁 Szutyejev: Az alma

🍁 A piros kabát kalandja

🍁 A répa

Gyere az Őszi Játéktárba!

Ugye tudod, hogy a gyermeked számára a veled való kapcsolat pótolhatatlan és nagyon nagyon fontos?

A gyerekekkel való meghitt, szoros kapcsolat egyik legnagyszerűbb eszköze a játék!

Ehhez nyújt segítséget számodra az oldalon található sok-sok játékötlet.

A közös játék révén ráadásul te is egy varázslatos világba csöppensz, ahol ellazulhatsz, kikapcsolódhatsz, és világossá válik számodra, hogy semmi sem olyan fontos, mint együtt lenni! 

Kérd a 10 hetes játéktipp sorozatot és próbáld ki a gyermekedhez való kapcsolódás legegyszerűbb, legélvezetesebb formáját!

Közös játék 10 héten át!