Barion Pixel

Ezt a díjat bloggerek adják egymásnak és az az öröm ért, hogy a mai  napon én is megkaptam Szabó Ibolyától! Ibolya építkezőknek és lakástulajdonosoknak segít megtervezni az általuk elképzelt otthont. Ha felkeresed a Pixplan.hu oldalt, sok-sok praktikus tanáccsal leszel gazdagabb és tudni fogod kihez fordulj, ha tervezés, vagy átalakítás során tanácsra van szükséged! A díjjal együtt kérdéseket is kaptam, amelyekre muszáj válaszolnom 🙂  !

liebster-award-nggid041089-ngg0dyn-450x0x100-00f0w010c010r110f110r010t010

1. Melyik volt az a pillanat, ami oly hatással volt az életedre, hogy azonnal blogírásra adtad fejed?

Nem vagyok a hirtelen döntések embere, így a blogírást sem kapkodtam el. Nem “azonnal” kezdtem, hanem amikor vagy huszadjára olvastam Vida Ágnes oldalán, hogy miért is nagyszerű, ha saját blogot kezdesz írni. Arra viszont még emlékszem, mennyire dobogott a szívem, amikor megnyomtam az Enter-t, hogy a Játsszunk együtt! domain-nevet lefoglaljam. Tudtam, hogy ez valami új dolognak a kezdete lesz! És tényleg így lett! Nagyszerű dolog, ha az ember a semmiből “valamit” csinál!

2. Mi a kedvenc gyermekkori emléked?

Köszönöm ezt a kérdést, Ibi! Örülök, hogy mesélhetek a nagymamámék házáról, ahol a nyári szüneteket, meg úgy általában nagyon sok időt töltöttem. Előttem van az összes fa, amire felmásztam, az óriási kert és udvar, ahol rengeteget játszottunk a tesómmal. Még az ajtó nyikordulására is emlékszem, meg a garázs és a kamra illatára. És lehet, hogy hihetetlen, de dédimamám ráncos kezének érintését is még szinte érzem az arcomon. Mindig azt hiszem, hogy életünk végén, ha a “jótettek” oldalára billen a mérleg, akkor jutalmul újra átélhetjük majd a legszebb pillanatainkat. Ezek a pillanatok biztosan köztük lennének!

3. Min dolgozol, mit tanulsz, hogy előbbre lépj?

Most fogok befejezni egy webdesign tanfolyamot, ami után szeretném gatyába rázni ezt a honlapot is. Teljesen kezdőként vágtam bele, de nagyon-nagyon érdekel, úgyhogy nem úszom meg a további tanulgatást ezen a téren! Közben csigamódra haladok az angollal, bárcsak több időm lenne rá!

4. Mi a kedvenc időtöltésed, milyen módon lazítasz?

Azt hiszem, most már fel kellene magamnak írnom receptre a “kikapcsolódás”-t, mert valahogy mindig jobban érdekelnek az aktuális tennivalók, mint a lazulás. Pedig tudom, hogy arra is kell időt szánni. Olvasni nagyon szeretek, de az utóbbi időben valahogy csupa szakmai kiadvány kerül a kezembe!

thumb-328420_640-1

A kérdések megválaszolása után pedig jöjjenek az én jelöltjeim.

Be kell valljam, nehéz helyzetben vagyok, mert már nagyon sokan megkapták ezt a díjat, így igyekeztem olyan bloggereket választani, akik még nem részesültek benne.

Gill Rita, a joemberek.blogspot.hu megalkotója, mert fáradhatatlanul küzd azért, hogy a szomorú, kilátástalanságban élő emberek szebbnek lássák a jövőt!

Botosné Kárász Brigitta, aki minden kezdő vállalkozónak megkönnyíti az indulás és a könyvelés kezdeti lépéseit és bármilyen nagy őrültséget csinálhatsz, ő csak azt mondja: “Nyugi, majd kialakul minden!” Online könyvelési szolgáltatását is igénybe veheted itt: Gitta irodája!

Horváthné Dunaveczki Leona a sikerül.com oldal írója, akinek kitartása és életszemlélete mindenki számára példaértékű. Leona 13 éves korában vesztette el látását és ma blogot ír és boldog családja van!

Bán Annamari, mert szívügye a gyerekek játékos, spontán, kreatív “nyelvtanulása” és mert nagyon jól csinálja! Őt itt találod meg: ketnyelvugyerek.hu.

Daloló Gábor Ada, mert szívvel-lélekkel foglalkozik a pici gyerekekkel és nélkülözhetetlennek tartja a velük átélt közös élményt, a játékot és a nevetést. Ezen kívül a hangja is gyönyörű! Itt meghallgathatod: http://otthondalolo.hu/

Királyné Ficsor Lilla, a jelenleg anyukaként blogoló tanító néni, aki megálmodta Szor-szer-ször meséit, hogy a gyerekek végre örömmel és könnyedén tanulhassák meg a szorzótáblát! Itt többet is megtudhatsz róla: Szor-szer-ször meséi.

Most pedig jöjjenek a kérdések, amelyekre az új jelölteknek kell válaszolniuk:

1. Mik a terveid a munkában a közeljövőben? Készülsz valamilyen új dologra?

2. Mi a legfontosabb üzenet, amit a munkád során szeretnél eljuttatni az olvasóidhoz, vásárlóidhoz?

3. Mit tanácsolnál azoknak az anyukáknak, nőknek, akik most fontolgatják, hogy önálló vállalkozásba kezdenek? 

4. Mondj három dolgot, amiért “Az élet szép!” 

5. Oszd meg velünk egy gyerekekkel kapcsolatos kedves élményedet!

Nektek kik lennének a jelöltjeitek? Írjátok meg itt hozzászólásként!