Szia, örülök, hogy találkoztunk!

Sági Anita vagyok, sok éve gyerekekkel foglalkozom és jómagam is három gyermek édesanyja vagyok.

Szeretnék segíteni neked abban, hogy örömmel és szívesen töltsd együtt a gyerekekkel az időt – akár hivatásodul választottad a velük való foglalkozást, akár szülőként vagy mellettük minden nap.

Meggyőződésem, hogy a legtöbb, amit egy édesanya, vagy édesapa adhat a kisgyermekének, az az együtt töltött közös idő. Tele játékkal, mesével, sok-sok bolondozással, nevetéssel és a mindig kíváncsi kicsiknek válaszokat adó beszélgetésekkel. Ezek az alkalmak tökéletesen megfelelőek arra is, hogy játék közben kisgyermeked minden fontos képessége sokoldalúan fejlődjön, így majd nyugodt szívvel indítsd őt iskolába.

Hogyan csináld?

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani az oldalon szereplő sok-sok játékötlettel. A bejegyzések végén gyakran megtalálod, miért is hasznos a gyerekek számára az adott tevékenység, így látni fogod, hogy semmi különös dolgot nem kell tenned otthon, csak JÁTSZANI! Miért írtam ezt csupa nagybetűvel? Itt elolvashatod!

Szeretnél pár játéktippet kapni amit akár otthon is könnyen, mindenféle segédeszköz nélkül játszhattok? Akkor kattints erre az oldalra és add meg az email címedet!

Mit mondanak, akik már megkapták a sok-sok játéktippet?