Barion Pixel

Ha bármilyen kérdésed van, írhatsz nekem ezekre a címekre:

info – kukac – jatsszunk-egyutt.hu

jatsszunkegyutt.anita – kukac – gmail.com

Ide várom a Játékos hónapok témáival kapcsolatos javaslataidat is!

A Játékos hónapokról itt olvashatsz bővebben!

Szia,örülök, hogy találkoztunk!

Sági Anita vagyok, sok éve gyerekekkel foglalkozom és jómagam is három gyermek édesanyja vagyok.

Sokan kérdezték már, hogy miért készítettem a Játsszunk együtt! oldalt, mi a célom vele?

Erre mindig csak azt tudtam válaszolni, hogy „nem tudom nem csinálni”. Hihetetlenül fontosnak tartom, amiről ez az oldal szól és végtelen hitem van benne, hogy az együttlét, a közös örömteli élmények minden kapcsolatnak az alapja.

Sok-sok személyes tapasztalatom van arról, hogy a közösen töltött idő mennyire fontos, és most már azt is tudom, hogy mindig megtérül.

Szeretnék neked is segíteni abban, hogy örömmel és szívesen töltsd együtt a gyerekekkel az időt – akár hivatásodul választottad a velük való foglalkozást, akár szülőként vagy mellettük minden nap.

Meggyőződésem, hogy a legtöbb, amit egy édesanya, vagy édesapa adhat a kisgyermekének, az az együtt töltött közös idő. Tele játékkal, mesével, sok-sok bolondozással, nevetéssel és a mindig kíváncsi kicsiknek válaszokat adó beszélgetésekkel.

Ezeknek az alkalmaknak nem az az elsődleges célja, hogy kisgyermeked ebben, vagy abban „fejlődjön” . A legfontosabb az együttlét és az, hogy általa érzelmi biztonságot nyújtasz a kisgyermekednek. A rendszeres kapcsolat megerősíti őt abban, hogy elérhető vagy, jelen vagy, figyelsz rá, érdeklődsz iránta.

Persze a közös játék elengedhetetlen következménye lesz, hogy kisgyermeked minden fontos képessége sokoldalúan fejlődni fog.

Hogyan csináld?

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani az oldalon szereplő sok-sok játékötlettel. A bejegyzések végén gyakran megtalálod, miért is hasznos a gyerekek számára az adott tevékenység, így látni fogod, hogy semmi különös dolgot nem kell tenned otthon, csak JÁTSZANI! Miért írtam ezt csupa nagybetűvel? Itt elolvashatod!

Szeretnél pár játéktippet kapni amit akár otthon is könnyen, mindenféle segédeszköz nélkül játszhattok? Akkor kattints erre az oldalra és add meg az email címedet!

Mit mondanak, akik már megkapták a játéktippeket?