Barion Pixel

Vannak olyan jelmezek, amelyek kifejezetten a fiúknak állnak jól. A kölcsönzőkben mostanában a legdivatosabbak a pókember, Batman jelmezek, de ezekből rendszerint kettő, három is akad a farsangi bálon. Néha viszont tényleg nem kell sok minden ahhoz, hogy megalkossatok egy jópofa egyedi jelmezt, aminek biztosan nem lesz párja a farsangi bulin. Ezeket a maskarákat ráadásul később akármikor felhúzhatják a gyerekek. Hiszen az ovisok imádnak beöltözni, átváltozni, akár minden nap ugyanabba a ruhába bújnának, csak hogy belőlük is rendőr, oroszlán, varázsló, vagy akár hős lovag legyen. Persze a fő kérdés itt is az: mi az, amit csemeténk igazán szeretne? Ötleteljetek együtt és aztán – ha szerencsétek van – akár a következő jelmezeket is elkészíthetitek.

 

Búvár jelmez: az oxigénpalackhoz fújjatok le ezüsttel egy PET palackot, kellék gyanánt pedig keressétek elő a nyáron használt békatalpat, búvárszemüveget. Az úszósapkát se felejtsétek el!

Parenting

Rakétaember jelmeze is elég egyszerűen elkészíthető és szerintem nagy sikert arathat a fiúk körében! Ebben az esetben a palackokat fordítva kell elhelyezni.

farsangi jelmezek fiúknak

Doodle Craft

Vigyázat, indul a hőlégballon! Ha jól megnézitek, egy kiszuperált kosáron és egy jó nagyra fújt lufin kívül semmi más nem szükséges hozzá!

Spread Joy Jennuine

Ha ismeritek az “Óz, a csodák csodája” című történetet, biztosan ismerős a bádogember figurája. Nélkülözhetetlen hozzá a nagy tölcsér és a mellkasra tűzött szívecske.

farsangi jelmezek fiúknak

Parents.com

Mindegy, hogy milyen jelmez, de legyen hozzá kard, pisztoly, vagy puska – a fiúk számára ezek a harci eszközök szinte nélkülözhetetlenek! A viking jelmezhez tartozó harci fejsze egy habszivacs darabból készült, így biztosan nem okoz sérülést.

I am Momma

A kistörpe jelmez már nem annyira harcias.

farsangi jelmezek fiúknak

Parents.com

Pán Péter felsője egy nagyobb méretű pólóból is kiszabható,csak cikk-cakkosra kell vagdosni. A sapit egyszerű csákó hajtogatással is elkészíthetitek kartonpapírból. Itt is találsz egy leírást.

 

Ez a cowboy a Toy Story-ból érkezett. Szintén elővarázsolható hétköznapi kellékekből, vagy a kisfiú szobákban már amúgy is megtalálható játékokból.

farsangi jelmezek fiúknak

Mad in Crafts

Spongya Bob jelmezéhez csak egy doboz kell – hiszen ő kocka formájú. A szeme készülhet félbevágott szivacslabdából, vagy papírgolyóból, a többi részlet pedig egyszerűen felragasztható színes papírból. 

Costume Works

A pálcika ember is ötletes, érdekes, és egyszerű elkészíteni. Illik az ovisokhoz, hiszen az ő rajzukon gyakran megjelenik ez a figura.

farsangi jelmezek fiúknak

All for the Boys

Aki már tudja, mi az a Minecraft, az biztosan szívesen bújik ilyen jelmezbe. Ha a képre kattintasz, azt is megtudod, hogyan készült.

Morena’s Corner

Mi lenne, ha egy híres tudós válna belőled? 

farsangi jelmezek fiúknak

Real simple

Vagy egy papírguriga-látcsővel és plüss zsiráffal felszerelt safari-vadász?

Real Simple

Sherlock Holmes (vagy egyszerűen csak egy detektív) fontos kelléke a nagyító.

farsangi jelmezek fiúknak

Real Simple

Ugye szeretsz dobolni? Akkor farsangkor lehetsz akár a katonazenekar vezető dobosa is!

farsangi jelmez

Real Simple

Ha pedig rocksztár jelmezbe bújsz, végre kedvedre telerajzolgathatod a karodat!

farsangi jelmezek fiúknak