Barion Pixel
Vannak olyan jelmezek, amelyek kifejezetten a fiúknak állnak jól. A kölcsönzőkben mostanában a legdivatosabbak a pókember, Batman jelmezek, de ezekből rendszerint kettő, három is akad a farsangi bálon. Néha viszont tényleg nem kell sok minden ahhoz, hogy megalkossatok egy jópofa egyedi jelmezt, aminek biztosan nem lesz párja a farsangi bulin. Ezeket a maskarákat ráadásul később akármikor felhúzhatják a gyerekek. Hiszen az ovisok imádnak beöltözni, átváltozni, akár minden nap ugyanabba a ruhába bújnának, csak hogy belőlük is rendőr, oroszlán, varázsló, vagy akár hős lovag legyen. Persze a fő kérdés itt is az: mi az, amit csemeténk igazán szeretne? Ötleteljetek együtt és aztán – ha szerencsétek van – akár a következő jelmezeket is elkészíthetitek.

Búvár jelmez: az oxigénpalackhoz fújjatok le ezüsttel egy PET palackot, kellék gyanánt pedig keressétek elő a nyáron használt békatalpat, búvárszemüveget. Az úszósapkát se felejtsétek el!
 

 

 

Parenting

 
 
Rakétaember jelmeze is elég egyszerűen elkészíthető és szerintem nagy sikert arathat a fiúk körében! Ebben az esetben a palackokat fordítva kell elhelyezni.
 
 

farsangi jelmezek fiúknak

Doodle Craft

 
 
Vigyázat, indul a hőlégballon! Ha jól megnézitek, egy kiszuperált kosáron és egy jó nagyra fújt lufin kívül semmi más nem szükséges hozzá! Mondjuk egy ilyen jelmezben azért nehéz lehet részt venni az óvodai farsangon. 🙂
 
 

Spread Joy Jennuine

 

Ha ismeritek az „Óz, a csodák csodája” című történetet, biztosan ismerős a bádogember figurája. Nélkülözhetetlen hozzá a nagy tölcsér és a mellkasra tűzött szívecske.

 

farsangi jelmezek fiúknak

Parents.com

 

Mindegy, hogy milyen jelmez, de legyen hozzá kard, pisztoly, vagy puska – a fiúk számára ezek a harci eszközök szinte nélkülözhetetlenek! A viking jelmezhez tartozó harci fejsze egy habszivacs darabból készült, így biztosan nem okoz sérülést.

 

I am Momma

 

A kistörpe jelmez már nem annyira harcias.

 

farsangi jelmezek fiúknak

Parents.com

 

Pán Péter felsője egy nagyobb méretű pólóból is kiszabható,csak cikk-cakkosra kell vagdosni. A sapit egyszerű csákó hajtogatással is elkészíthetitek kartonpapírból. Itt is találsz egy leírást.

 

Vanilla Joy

 
 

Ez a cowboy a Toy Story-ból érkezett. Szintén elővarázsolható hétköznapi kellékekből, vagy a kisfiú szobákban már amúgy is megtalálható játékokból.

 
 

farsangi jelmezek fiúknak

Mad in Crafts

 
 

Spongya Bob jelmezéhez csak egy doboz kell – hiszen ő kocka formájú. A szeme készülhet félbevágott szivacslabdából, vagy papírgolyóból, a többi részlet pedig egyszerűen felragasztható színes papírból. 

 
 

Costume Works

 
 

A pálcika ember is ötletes, érdekes, és egyszerű elkészíteni. Illik az ovisokhoz, hiszen az ő rajzukon gyakran megjelenik ez a figura.

 
 

farsangi jelmezek fiúknak

All for the Boys

 
 

Aki már tudja, mi az a Minecraft, az biztosan szívesen bújik ilyen jelmezbe. Ha a képre kattintasz, azt is megtudod, hogyan készült.

 
 

Morena’s Corner

 
 

Mi lenne, ha egy híres tudós válna belőled? 

farsangi jelmezek fiúknak

Real simple

 
 

Vagy egy papírguriga-látcsővel és plüss zsiráffal felszerelt safari-vadász?

 
 

Real Simple

 
 

Sherlock Holmes (vagy egyszerűen csak egy detektív) fontos kelléke a nagyító.

 

farsangi jelmezek fiúknak

Real Simple

 
 

Ha pedig rocksztár jelmezbe bújsz, végre kedvedre telerajzolgathatod a karodat!

 
 

farsangi jelmezek fiúknak

Tudd meg, hogy melyek óvodás gyermeked legfontosabb képességei, amelyek fejlődésére szülőként nagyon fontos odafigyelned!

Olvasd el az egyszerű tippeket, amelyeket tehetsz érte a mindennapokban!