Barion Pixel
Fedezzétek fel együtt

a természet

kincseit!

5 közös játékon át

Minden évszakban fontos, hogy sok időt töltsenek a gyerekek a szabadban, a nyár azonban különlegesen sok lehetőségeket kínál a természet kincseivel való játékra és alkotásra!

Szeretnélek arra ösztönözni, hogy fedezzétek fel a körülöttetek elérhető természetet a gyerekekkel együtt, a gyűjtögetett kincsek felhasználásához pedig öt napon át adok egy-egy egyszerű, de szuper ötletet!

Ajándék!

🌳 Ha kipróbáljátok az ötleteket és legalább háromról küldesz egy szöveges- visszajelzést, vagy fotót, akkor garantált ajándékként választhatsz egy játék-, vagy feladatlap gyűjteményt, meséhez tartozó bábot, egyszóval bármit a webshop, vagy a Játéktár kínálatából (részletek a feliratkozás utáni emailben)!

Töltsd ki az űrlapot és irány a természet!

 

Miért érdemes kipróbálnod ezt az öt közös tevékenységet  a gyerekekkel?

 

🌳 Mert az ötletek kipróbálásához muszáj lesz egy kicsit kirándulni, sétálni 🙂, így egy ideig rendszeressé válik számotokra a szabadban töltött idő.

🌳 A cél nélküli bóklászáson kívül (amire természetesen nagy szükség van!) megtanultok egy kicsit figyelmesen is nézelődni, ami segít abban, hogy észrevegyétek az apró kincseket is.

🌳 A játékok során megtapasztaljátok, hogy kevés dologból, kreatív hozzáállással mennyi érdekes tevékenységet lehet kitalálni, milyen sok szép dolgot lehet alkotni.

🌳 Természetesen számos képességfejlesztő hatása is lesz az időtöltéseknek, és a közös élmények kapcsolat-erősítő szerepéről se feledkezzünk meg!

Irány a természet!🌳