Lépj be a Játéktárba!

Ha már tagja vagy a Játéktárnak,

lépj be az email címeddel,

vagy az emailben kapott felhasználóneveddel

és jelszavaddal!

Ha még nem vagy tag,

itt tudod megvásárolni

az előfizetést.

Nézd csak, mennyi játék vár rád!

Karácsonyi gyurmázós oldalak

Díszítsetek karácsonyfát, mézeskalácsokat, koszorút, ajándékokat, gömböket…gyurmával, pomponokkal, színes korongokkal, flitterekkel, vagy használjátok rajzoláshoz, ragasztáshoz.

Letölthető ruhadarabok az öltözködés témakörhöz

Válogassátok ki a ruhadarabokat évszakok, és színek szerint, csíptessétek fel a szárítókötélre, találjátok ki, mely testrészünkre húzzuk fel őket! 15 letölthető oldal.

Bábok a Sün Balázs c. verses meséhez

Nyomtatható bábok, és a két erdei otthon Sün Balázs történetéből. Bármilyen őszi, sünis meséhez, mondókához, dalhoz használhatod.

Nyomtatható háttér és bábok Móricz Zsigmond: Iciri piciri c. verséhez

A kedves kis bábokkal a gyerekek könnyen megtanulhatják a verset, ezen kívül bármilyen más történetet eljátszhattok, mondókázhattok, énekelhettek is velük. A szereplőkből balra-jobbra néző változatot is találsz, így a jobb-bal irányok gyakorlására is alkalmasak.

Sok-sok letölthető őszi játék

Árnykép- és tükörkép párosító, sorozatalkotó, sudoku, színfelismerő, számkorongok…nézd meg a részleteket!

Letölthető őszi gyümölcsök, falevelek, termések

A gyümölcsök, termések, falevelek nagy méretben készültek, így a kisgyermekek könnyedén válogathatják színek, fajták szerint, számolgathatnak és sorozatokat is alkothatnak belőlük.

Bábok Szutyejev: Az alma c. meséjéhez

Igazi őszi ovis mese, amelyet egyszerűen eljátszhattok a nyomtatható bábok segítségével!

Játékok, feladatlapok "több-kevesebb" témakörben

Sokféle egyszerű játéktippet és 15 letölthető matematika feladatlapot találsz a “több-kevesebb” témakörhöz.

Őszi ovis foglalkoztató

Számoljatok gombákkal, almákkal, ismerjétek meg a formákat és a színeket falevelek, hernyócskák és mókusok segítségével!

Nyomtatható napirend képek gyerekeknek

Készíts egyszerűen követhető napirendet a kicsiknek, hogy számukra is áttekinthető legyen a reggeli készülődés.

Helyhatározó névutók gyakorlása játékosan

Használjátok játék közben az előtt-mögött, alatt-fölött, mellett-között…névutókat! Kedves cica-kutya bábok, dobókockás játék és színezős feladatlap is a segítségedre lesz ebben.

20 letölthető feladatlap a formákról

Letölthető, rajzolgatós, színezős feladatok 5-7 éveseknek, amelyek segítik a különböző formákkal való ismerkedést.

"A part alatt..." képek, feladatok a dalhoz

Tanuljátok meg a képek segítségével az ismert dalocskát és tudjátok meg, hogyan lesz a búzából kenyér!

A világ gyermekei - a másság elfogadása

Tanítsd kisgyermekedet a másság elfogadására játékok, beszélgetés, alkotás, mese által! Tölts le és nyomtass ki segítségképpen 11 oldalnyi játékot: párkereső, vonalvezető, jobb-bal felismerő, puzzle és színező játékok a világ gyermekei témakörében. 

Munkagépek - nyomtatható játékok

Tölts le 15 oldalnyi nyomtatható játékot, mely nem csak jó szórakozást nyújt, hanem segíti a matematikai képességek, figyelem, memória, vonalvezetés fejlődését is! Színezőkkel együtt!

A három pillangó bábok a meséhez

Nem csak a meséhez tartozó pillangókat és virágokat tudod elkészíteni a nyomtatható oldalak segítségével, hanem más, tavaszi bogárkás ujjbábokat is: katicát, hernyót, méhecskét, szitakötőt és egy csigát.

Színezhető anyák napi ajándékok

Színezzetek, alkossatok együtt anyák napján! A szíves virágkosarat, könyvjelzőket, üdvözlőlapokat nem csak anyák napján tudod felhasználni, hanem bármilyen más alkalommal ajándékként.

A Föld napja - nyomtatható játékok

Mitől lesz szomorú, és mitől vidám a Föld? Válogatós, számolgatós, vonalhúzó játékok a szelektív gyűjtéssel és a környezetvédelemmel kapcsolatban. 

Nyomtatható húsvéti dekorációk

Készítsétek el a vidám nyuszis tojástartókat, színezzetek húsvéti tojásokat, barkácsoljatok húsvéti ajándékdobozt, vagy koszorút a nyomtatható oldalak segítségével!

Élőlények vízben és vízparton - nyomtatható játékok

Akár a Víz világnapjára is felhasználhatjátok a vízi élőlényekről szóló játékokat. A halacskák, békák, kacsák mellett a víz körforgásáról is találtok egy nyomtatható játékot!

Nyomtatható játékok a foglalkozásokról

Ismerjétek meg a foglalkozásokat! Készítsetek bábokat, “munkahelyeket”, nyomtassatok kellékeket a szerepjátékokhoz, játsszatok a kirakóval, keressétek meg a különböző eszközöket az egyes foglalkozásokhoz!

A három medve - bábok és játékok

Nyomtatható bábokat, játékos feladatokat tudsz letölteni “A három medve” c. meséhez kapcsolódóan, melyek segítségével megismerkedhettek például a kicsi-középső-nagy fogalmakkal is.

Nyomtatható játékok az időjárásról

A mindennapos időjárás-megfigyelést, a sok-sok valós tapasztalatot követően rendszerezhetitek az időjárással kapcsolatos ismereteiteket az alábbi játékok segítségével.

Nyomtatható téli feladatlapok

16 fekete-fehér oldal elsősorban az iskolába készülő 6-7 éves korosztály számára. Számolás, összeadás, páros dolgok keresése, irányok felismerése, formák, betűelemek rajzolása, szótagolós játék.

Nyomtatható játékok az egészséges táplálkozásról

Tanuljatok játékosan az egészséges étkezésről! Készítsétek el a nyomtatható játékokat, rakjátok össze a táplálék piramist, vásároljatok egészséges és fogbarát ételeket! 

Nyomtatható dínós játékok

Dínó mániás gyerekeknek biztosan tetszeni fog a Dinoszaurusz Játékcsomag, benne sok-sok nyomtatható játékkal. Memóriajáték, vizuális észlelést, számolgatást, színek, formák és irányok felismerését segítő játékos feladatok.

Nyomtatható bábok A Répa c. meséhez

Játsszátok el a nyomtatható bábok segítségével A Répa c. orosz népmesét. A színes bábokat egyszerűen nyomtathatod, a fekete-fehér változatot pedig kedvetek szerint kiszínezhetitek. 

Erdei állatok - letölthető játékok

Egy játékmappa és három etölthető játék vár rád, melyekkel 3-7 éves gyerekek is jól szórakozhatnak. Keresd meg az állatok fülét, játsszatok a pörgetős és a dobókockás játékkal együtt, készítsétek el a puzzle-t! A játék során megismerkedhettek az erdei állatokkal és gyakorolhatjátok a számolgatást is!

Kreatív sablonok sokféle alkotáshoz

A kreatív sablonok olyan félig kész rajzok, amelyeket különböző módon, sokféle technikát felhasználva ki lehet egészíteni, és érdekes, változatos képeket lehet belőlük alkotni. A 6 féle sablon mellé ötleteket is kapsz a megvalósításhoz.

Gyümölcsös letölthető játékok

13 oldalnyi, gyümölcsökkel kapcsolatos játékot készíthettek el, melyek között találtok memóriajátékot, puzzle-t, számolgatós- és sorozatalkotó játékot is. Ismerjétek meg a gyümölcsöket a játékok segítségével!

Képkeretek rajzolgatáshoz

12 vidám, színes képkeretet tölthetsz le különböző méretekben, melyekkel alkotásra inspirálhatod a gyerekeket. Akár ajándékok, üdvözlőlapok elkészítéséhez is használhatjátok!

Fagyis játékmappa

Ezzel a játékkal a 3-4 évesek is könnyedén játszhatnak. Nyomtasd ki, készítsd el és keressétek meg a fagyitölcsérekbe illő gombócokat a színek alapján! A játék során 12 színt és árnyalatot nevezhettek meg.

Júniusi feladatlapok

A forró nyári napokon néha muszáj behúzódni a hűvös szobába, no és akadnak esős napok is, amikor akár játékos feladatokkal is múlathatjátok az időt! A június ovis feladatlap gyűjtemény 25 letölthető feladatlapot tartalmaz.

Mandala alkotás matricákból - sablonokkal

Alkossatok mandalákat egyszerűen, matricák segítségével! Az ötletek mellé 4 sablont is letölthetsz, amelyek segítik és inspirálják a gyerekeket az alkotási folyamat közben.

Nyomtatható karkötők

12 vidám karkötő sablont tölthettek le az alábbi bejegyzésből. Felhasználhatjátok unaloműző ötletként, de akár ajándék is készülhet belőle gyerekbulira, vagy nyeremény egy vetélkedőre.

Nyári játékcsomag - letölthető játékok

Játsszatok és közben okosodjatok észrevétlenül a letölthető, nyomtatható, színes, nyári hangulatú játékokkal, feladatokkal! Esős időre, vagy nagy forróság idején a szobába húzódva, 3-7 éves gyerkőcöknek.

Nyomtatható városka szereplőkkel

Nyomtasd ki a házakat és a gyerekeket, és játsszátok el, mi történik velük a városkában! Az üres sablonok segítségével megalkothatjátok a saját épületeiteket és hozzá bármilyen szereplőt!

Nyári gyurmázós oldalak

A színes oldalakon különböző, nyárral kapcsolatos képek találhatók, amelyeket gyurma segítségével tudtok kiegészíteni. Ehhez lehet ügyesen gömbölyíteni a fagyigombócokat, sodorni a napocska sugarait, ujjbeggyel  nyomkodni a szivárvány színeit, vagy éppen csipegetni a fagyira kerülő színes cukorka-, vagy mogyoró darabokat. 

Kérd a 10 hetes ingyenes játéktipp sorozatot is!

 

Email*
Név*
*