Lépj be a Játéktárba!

Ha már tagja vagy a Játéktárnak,

lépj be az email címeddel,

vagy az emailben kapott felhasználóneveddel

és jelszavaddal!

Ha még nem vagy tag,

itt tudod megvásárolni

az egy hónapra szóló előfizetést.

Nézd csak, mennyi játék vár rád!

Élőlények vízben és vízparton - nyomtatható játékok

Akár a Víz világnapjára is felhasználhatjátok a vízi élőlényekről szóló játékokat. A halacskák, békák, kacsák mellett a víz körforgásáról is találtok egy nyomtatható játékot!

Nyomtatható játékok a foglalkozásokról

Ismerjétek meg a foglalkozásokat! Készítsetek bábokat, “munkahelyeket”, nyomtassatok kellékeket a szerepjátékokhoz, játsszatok a kirakóval, keressétek meg a különböző eszközöket az egyes foglalkozásokhoz!

A három medve - bábok és játékok

Nyomtatható bábokat, játékos feladatokat tudsz letölteni “A három medve” c. meséhez kapcsolódóan, melyek segítségével megismerkedhettek például a kicsi-középső-nagy fogalmakkal is.

Nyomtatható játékok az időjárásról

A mindennapos időjárás-megfigyelést, a sok-sok valós tapasztalatot követően rendszerezhetitek az időjárással kapcsolatos ismereteiteket az alábbi játékok segítségével.

Nyomtatható téli feladatlapok

16 fekete-fehér oldal elsősorban az iskolába készülő 6-7 éves korosztály számára. Számolás, összeadás, páros dolgok keresése, irányok felismerése, formák, betűelemek rajzolása, szótagolós játék.

Nyomtatható játékok az egészséges táplálkozásról

Tanuljatok játékosan az egészséges étkezésről! Készítsétek el a nyomtatható játékokat, rakjátok össze a táplálék piramist, vásároljatok egészséges és fogbarát ételeket! 

Nyomtatható dínós játékok

Dínó mániás gyerekeknek biztosan tetszeni fog a Dinoszaurusz Játékcsomag, benne sok-sok nyomtatható játékkal. Memóriajáték, vizuális észlelést, számolgatást, színek, formák és irányok felismerését segítő játékos feladatok.

Nyomtatható bábok A Répa c. meséhez

Játsszátok el a nyomtatható bábok segítségével A Répa c. orosz népmesét. A színes bábokat egyszerűen nyomtathatod, a fekete-fehér változatot pedig kedvetek szerint kiszínezhetitek. 

Erdei állatok - letölthető játékok

Egy játékmappa és három etölthető játék vár rád, melyekkel 3-7 éves gyerekek is jól szórakozhatnak. Keresd meg az állatok fülét, játsszatok a pörgetős és a dobókockás játékkal együtt, készítsétek el a puzzle-t! A játék során megismerkedhettek az erdei állatokkal és gyakorolhatjátok a számolgatást is!

Kreatív sablonok sokféle alkotáshoz

A kreatív sablonok olyan félig kész rajzok, amelyeket különböző módon, sokféle technikát felhasználva ki lehet egészíteni, és érdekes, változatos képeket lehet belőlük alkotni. A 6 féle sablon mellé ötleteket is kapsz a megvalósításhoz.

Gyümölcsös letölthető játékok

13 oldalnyi, gyümölcsökkel kapcsolatos játékot készíthettek el, melyek között találtok memóriajátékot, puzzle-t, számolgatós- és sorozatalkotó játékot is. Ismerjétek meg a gyümölcsöket a játékok segítségével!

Képkeretek rajzolgatáshoz

12 vidám, színes képkeretet tölthetsz le különböző méretekben, melyekkel alkotásra inspirálhatod a gyerekeket. Akár ajándékok, üdvözlőlapok elkészítéséhez is használhatjátok!

Fagyis játékmappa

Ezzel a játékkal a 3-4 évesek is könnyedén játszhatnak. Nyomtasd ki, készítsd el és keressétek meg a fagyitölcsérekbe illő gombócokat a színek alapján! A játék során 12 színt és árnyalatot nevezhettek meg.

Júniusi feladatlapok

A forró nyári napokon néha muszáj behúzódni a hűvös szobába, no és akadnak esős napok is, amikor akár játékos feladatokkal is múlathatjátok az időt! A június ovis feladatlap gyűjtemény 25 letölthető feladatlapot tartalmaz.

Mandala alkotás matricákból - sablonokkal

Alkossatok mandalákat egyszerűen, matricák segítségével! Az ötletek mellé 4 sablont is letölthetsz, amelyek segítik és inspirálják a gyerekeket az alkotási folyamat közben.

Nyomtatható karkötők

12 vidám karkötő sablont tölthettek le az alábbi bejegyzésből. Felhasználhatjátok unaloműző ötletként, de akár ajándék is készülhet belőle gyerekbulira, vagy nyeremény egy vetélkedőre.

Nyári játékcsomag - letölthető játékok

Játsszatok és közben okosodjatok észrevétlenül a letölthető, nyomtatható, színes, nyári hangulatú játékokkal, feladatokkal! Esős időre, vagy nagy forróság idején a szobába húzódva, 3-7 éves gyerkőcöknek.

Nyomtatható városka szereplőkkel

Nyomtasd ki a házakat és a gyerekeket, és játsszátok el, mi történik velük a városkában! Az üres sablonok segítségével megalkothatjátok a saját épületeiteket és hozzá bármilyen szereplőt!

Nyári gyurmázós oldalak

A színes oldalakon különböző, nyárral kapcsolatos képek találhatók, amelyeket gyurma segítségével tudtok kiegészíteni. Ehhez lehet ügyesen gömbölyíteni a fagyigombócokat, sodorni a napocska sugarait, ujjbeggyel  nyomkodni a szivárvány színeit, vagy éppen csipegetni a fagyira kerülő színes cukorka-, vagy mogyoró darabokat. 

Kérd a 10 hetes ingyenes játéktipp sorozatot is!

 

Email*
Név*
*