Barion Pixel

Szeretem az egyszerű dekorációs ötleteket, amelyek nem igényelnek sok hozzávalót és akár fél óra alatt elkészíthetők. Ez a húsvét nyuszis ablakdísz pont ilyen. Ráadásul a gyerekeket is bevonhatjátok az elkészítésébe, mert számukra egy félig kész változatot is rajzoltam, amelyet saját kezűleg tudnak befejezni.  Csak nyomtatni kell és máris vidám nyuszik kukucskálnak az ablakban. Nézd meg ezt az egyszerű húsvéti dekorációt és készítsétek el együtt!

Az ötlet igen egyszerű: csak ki kell nyomtatni a nyuszikat és körbevágni őket. Aztán máris mehetnek az ablakba kukucskálni, vagy ahol éppen jól mutatnak.

 

Húsvéti nyuszis ablakdísz

 

Nyomtatásnál ügyelj rá, hogy az oldal-elrendezésnél a fekvő lehetőséget válaszd! A kis nyuszikat egy-egy pötty gyurmaragasztóval, vagy akár átlátszó ragasztószalaggal is a helyükre ragaszthatod.

Húsvéti nyuszis ablakdísz

Ide kattintva tudod letölteni az egyik oldalt.

Itt pedig a másikat találod. 

 

Húsvéti nyuszis ablakdísz

 

Hogy a gyerekeknek is adjunk valami elfoglaltságot, számukra készítettem két változatot, amelyekről hiányoznak bizonyos részek. Az egyik oldalon még van némi segítség a nyuszi-arcok megrajzolásához. Ezt ide kattintva tudod letölteni. A másik oldalon pedig teljesen üresek a nyuszi-arcok. Ezt itt találod.

 

Húsvéti feladatlap ovisoknak

 

Vidám húsvéti készülődést!

 

Készíts

húsvéti játékokat a gyerekeknek! 

Tudd meg, hogy melyek óvodás gyermeked legfontosabb képességei, amelyek fejlődésére szülőként nagyon fontos odafigyelned!

Olvasd el az egyszerű tippeket, amelyeket tehetsz érte a mindennapokban!