Barion Pixel

A következő egyszerű ötlet nemcsak Mikulás dekoráció, hanem arra is alkalmas, hogy belekerüljön majd a Mikulás csomagja. Formájának köszönhetően magában is megáll a polcon, ablakpárkányon, de egy-két csokival, almával is megtöltheti a „pocakját”.

A szabásminta nagyon egyszerű: piros kartonból vágjátok ki az alábbi formát:

 

Mikulás dekoráció

 

Ezt egyszerűen fel kell hajtani két oldalról úgy, hogy a középen lévő keskeny kis csíkon megálljon. Fent ragasszátok össze. A mikulás arcát igazából kedvetek szerint díszíthetitek, én most ehhez egy tortapapíros ötletet választottam.

 

 

Mivel így még jobban hasonlított egy nagymamára, mint egy Mikulásra, egy kicsit alakítani kellett a kinézetén:

 

Mikulás dekoráció ajándék tartó

 

Amikor a bajusz is felkerült, kis híján igazi öreg Mikulás lett belőle. Most már nyugodtan megtömheti a pocakját csokival!

 

Mikulás dekoráció

 

Próbáljátok ki ti is, nagyon gyorsan elkészül!

Hasonló, háromszög formájú Mikulás ötletek innen-onnan, amelyeket üdvözlőlapként, vagy akár asztaldíszként is használhattok:

 

Mikulás dekoráció

Fiberneed

 

Mikulás dekoráció

It.paperblog

 

Mikulás dekoráció

Splitcoaststampers

 

Mikulás dekoráció

Get Silvered

 

A letölthető, nyomtatható Mikulás játékcsomag segítségével akár bábokat is készíthettek és sok-sok ovisoknak szóló feladatlapot, játékot nyomtathattok ki! Nézd meg itt!

 

Mikulás játékok gyerekeknek

 

Tudd meg, hogy melyek óvodás gyermeked legfontosabb képességei, amelyek fejlődésére szülőként nagyon fontos odafigyelned!

Olvasd el az egyszerű tippeket, amelyeket tehetsz érte a mindennapokban!