Nyereményjáték szabályzat

A nyereményjáték szervezője:

a Játsszunk együtt! weboldal képviseletében Sági Anita egyéni vállalkozó (továbbiakban: szervező). 

A nyereményjátékban  való részvétel a jelen hivatalos szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A Játék szervezésében és lebonyolításában a Facebook semmilyen módon nem vesz részt.

Részvételi feltételek:

A játékban azok a Magyarországon bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek saját Facebook profillal, és akik a játék időtartama alatt teljesítik az adott posztban meghirdetett feladatot.

A résztvevő a részvétellel elfogadja a jelen játékszabályzatban, valamint a Facebook által előírt irányelvekben meghatározott valamennyi feltételt. Emellett hozzájárul ahhoz, hogy a szervező a játék során az “Ovisélet” Facebook oldalon megadott profilnevét és profil képét az adott játékkal összefüggésben a nyereménysorsolásra felhasználja.

 

A játék időtartama:

2021. szeptember 24 – október 1-ig.

A Játék menete.

A nyereményjátékban a játékos az alábbiak szerint vehet részt:

A játékban való részvételhez keresse fel az “Ovisélet”  Facebook oldalát (https://www.facebook.com/oviselet), majd ott a játékra felhívó bejegyzés hozzászólásában töltsön fel egy fotót, amely a gyermekével (gyermekeivel) való közös játékról szól ÉS pár szóval röviden írja le, mit játszottak közösen!

A játéknak nem feltétele, hogy a képen felismerhetően szerepeljen a gyermek és a szülő, de valamilyen formában legyenek rajta, mely bizonyítja  a közös játék tényét.

 A feltöltött képet a játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a szervező megvizsgálhatja, és amennyiben az bármely okból nem felel meg a játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett résztvevőt a játékból kizárhatja.

Nyeremények

A játékben két nyertes kerül kisorsolásra.

 

1. nyertes nyereménye:

  • Gyöngyfűző készlet – 250 db gyönggyel

  • Békás ceruzatartó – fából készült, 10 x 4 cm

  • Őszi játéktár tagság – részletesebben itt olvasható

2. nyertes nyereménye:

  • Szétszedhető tűzoltóautó – fából készült, 16 x 9 cm

  • Macis ceruzatartó – fából készült, 10 x 4 cm

  • Őszi játéktár tagság – részletesebben itt olvasható

Nyereménysorsolás

A sorsolás időpontja 2021. október 2. szombat. Szervező a Social Winner online sorsolóprogrammal sorsolja ki a nyertest, mely automatikusan sorsol a nyereményjáték posztjának hozzászólói közül.

A nyertes nevét szervező 2021. október 2. 16:00 óráig teszi közzé az Ovisélet facebook oldalon, illetve a nyertest Messenger üzenetben is értesíti.

Nyertes feladata válasz üzenetben, vagy az info – kukac – jatsszunk-egyutt.hu email címre írt emailben felvenni a kapcsolatot szervezővel a nyeremény postázása érdekében.

Amennyiben nyertessel október 5. 24:00-ig nem sikerül felvenni a kapcsolatot, újabb sorsolásra kerül sor.

A nyeremények pénzre nem válthatók, másra át nem ruházhatók. Nyertes postai úton kapja meg a nyereményét.

Amennyiben a Játékos jelen Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni. 

Szervező kizárja a felelősségét a Facebook rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt az nem vagy korlátozottan használható.

A Facebook semmilyen formában nem támogatója vagy szervezője jelen játéknak. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés merül fel, kérjük írj a jatsszunkegyutt.anita – kukac – gmail.com email címre!