fejlesztő játékok

 

ovis játékok

Akkor a letölthető, nyomtatható játékcsomag biztosan érdekelni fog!

 

Mivel magam is gyerekek között töltöm a mindennapjaimat és mellette három saját gyerkőcöt is nevelgetek, pontosan tudom, mennyi fejtörést okoz néha a velük való foglalkozás! 

Lehet, hogy te is:

 

ovis játékok

 

Akkor érdemes megnézned, milyen is a letölthető, nyomtatható játékcsomag!

fejlesztő játékok

A játékcsomag egy bizonyos témára épülő, többségében színes feladatlapokat, játékokat tartalmazó ötlettár, amelyeket otthon kinyomtatva egy komplett, képességfejlesztésre alkalmas játékgyűjteményt kapsz!

fejlesztő játékok

A játékcsomagban nemcsak feladatlapokat, hanem érdekes, gondolkodtató játékokat is találsz. Nézd csak!

fejlesztő játékok

Sok játékcsomagban találsz olyan oldalakat, amelyekből játékmappát is készíthetsz. Hogy mi is az a játékmappa?

Ide kattintva megtudhatod!

  fejlesztő játékok

 

ovis játékok

játékok gyerekeknek

 

Akkor érdemes elolvasnod, mire is jó ez a játékgyűjtemény!

 

Mire jó az otthon elkészíthető játékcsomag?

 

  • Mindig lesz egy gyors ötleted, amivel le tudod kötni a gyerekeket, amíg Te szusszansz egyet, vagy éppen elkészíted a vacsorát! Mivel egy játékcsomag többféle játék- és feladat típust tartalmaz, nem unalmas a gyerekek számára!

 

játékok gyerekeknek

 

  • Nem kell újra és újra kinyomtatni a feladatokat, hiszen a színes oldalakat laminálás után sokszor felhasználhatod – a filccel rajzolt vonalak letörölhetők róla!
  • De ha mégis szeretnéd, hát kinyomtathatod bármennyiszer – ellentétben a könyvesboltokban vásárolható foglalkoztató füzetekkel, amit csak egyszer tudtok megoldani. Ha elmented a számítógépedre, akár évek múlva is előveheted és felhasználhatod (gondolhatsz a kistesóra).
  •  Ha szeretnél tudatosan több figyelmet fordítani arra, hogy kisgyermeked képességei megfelelően fejlődjenek, a játékcsomag akkor is jó választás, hiszen a benne rejlő feladatok óvónői szakértelemmel készültek – nektek csak játszani kell vele!

Ha érdekel, hogy a napocskás játékcsomag feladatai mely képességeket fejlesztik, nézd meg  itt>>>

 

  …vagy próbáld ki most! Kérd az ajándék nyomtatható Dinnyés játékcsomagot!

(Ez a játékcsomag 12 nyomtatható oldalt tartalmaz.)

fejlesztő játékok

Email*
Név*

Gyerekeken tesztelve!

 

Régóta készítgetek feladatlapokat, játékokat ovis gyerekeknek és ha meglátják a kezemben a színes lapokat, már sereglenek is körém és lelkesen próbálgatják az éppen aktuális feladatot: összerakni, sorba állítani, megszámlálni, összekötni, kiszínezni – akár egymás után többször is.

 

ovis játékok

 

Mivel nekünk, óvónőknek fontos feladatunk, hogy a gyerekek képességeit szinte észrevétlenül, játék közben fejlesszük, minden saját készítésű játék mögött tudatos tervezés rejlik. Pontosan tudjuk azt is, kinek van szüksége éppen az írásmozgást segítő, vagy a számolást gyakoroltató feladatokra.

 

ovis játékok

 

Amikor elkészülök egy-egy ötlettel, mindig kinyomtatom és kipróbálom, hogyan működik a gyakorlatban. Így hát valamennyi feladat és játék igazából tesztelve van azokon, akikhez szól: a gyerekeken.

ovis játékok

Leveleitekből, hozzászólásaitokból tudom, hogy a ti gyerekeitek is éppen ilyen lelkesek, ügyesek.

Kedves Anita! Köszönöm szépen a feladatlapokat! Nagyon jók! Viszem is a gyerekeknek! Üdv: Dóri

Köszönöm a feladatlapokat, szuper mindegyik! Már látom magam előtt miként fogadják ovisaim. (Tóthné K. Ágnes)

Köszönöm az ajándékot, nagyon örülök nekik. Én egy speciális iskolában tanítok, jelenleg elsősöket, rengeteg hasonló játékkal tanulunk nagyon sok mindent!  …további sikeres munkát, jó játékot kívánva:  új, lelkes oldallátogatótok, Icus

 

Akár óvónénik, akár szülők, vagy nagyszülők vagytok, úgy gondolom jól tudjátok majd hasznosítani az egy-egy témakör köré összeállított játékcsomagokat.

Az elkészült játékcsomagok közül jelenleg nem mindegyik vásárolható meg, Annak érdekében, hogy még jobban a gyerekek életkorához szabott legyen, mindegyik játékcsomag egy kicsit átalakul. Ezután külön-külön lesz elérhető a kiscsoportos, középsős és a nagycsoportos korosztály számára. Kísérd figyelemmel a választékot az új webshopban! 

Addig is ismerkedj a sokféle játékos feladattal, nézd meg az összes játékcsomagot ide kattintva!

 

Leave a Reply